Thursday, November 16, 2006

VÄLKOMMEN : OM NY MARKNADSFÖRING!

NU STARTAR JAG EN NY BLOG om marknadsföring och design för lokala småföretag i Vällingby med omnejd. Här vill jag sprida kunskap om hur nya digitala verktyg kan optimeras för det lilla företaget.
.
Podcasting för nybörjare
Jag börjar direkt och slår ett slag för podcasting som kan liknas vid prenumeration av digitala radioprogram inom olika fackområden. Programmen/podcasten utges en eller två gånger i veckan och varar ca en halvtimme. Jag lyssnar sjäv varje vecka på The PodCast Radioshow — Podcastmarketing from the Podcast Promenade som tar upp marknadsföring och internet.
.
Prova på själv
Ladda hem iTunes Apples populära program och tjänst. Starta programmet och klicka iTunes Store som du hittar i listan till vänster och klicka sedan vidare Podcast i fältet uppe till vänster. När du är inne i podcastdelen, klicka Power Search så kommer du till sökfunktionen. Där skriver du in Podcast Promenade och klickar på sökknappen. Sedan är det bara att klicka Prenumerera. Att lyssna på podcasts är både intressant, lärorikt och gratis på samma gång (Låter nästan som HAJK :)

No comments: